Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Project: Futurum Building Soest

Nieuwsdatum: 25-04-2018

Het Kerkplein in Soest is meer dan 100 jaar het decor geweest voor de Rabobank. Voor ontwikkelaar JeeGee Vastgoed een unieke kans om de twee hoogste verdiepingen van het gebouw te transformeren tot wooncomplex met negen luxe appartementen.

TOEKOMST
Een gebouw met een knipoog naar de toekomst. De historie van de locatie wordt gerespecteerd. Rabobank heeft hier geruime tijd een prominente plek vervuld. Maar bij een nieuwe bestemming hoort ook een nieuwe naam. De toekomst is voor Futurum Building.

PARKEERKELDER
In de ruime parkeerkelder is een parkeerplek voor de bewoners gereserveerd. Futurum Building is een perfecte uitvalsbasis om de schitterende omgeving fietsend of wandelend te verkennen. Een luxe woonomgeving aan de rand van het centrum van Soest.

De transformatie van dit pand is getekend door Valk Architecten uit Soest. De aankoopbegeleiding en de uiteindelijke verkoop van de appartementen is in handen van Van Wijk Makelaars uit Soest. De bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Van den Hengel, eveneens uit Soest. Gooi & Eemland VvE beheer en advies zal de Vereniging van Eigenaren Futurum Building onder haar hoede nemen.

INTERESSE?
Van Wijk Makelaars BV
Soesterbergsestraat 46
3768 EJ Soest

T: 035 6015050
www.vanwijkmakelaars.nl

Zie ook www.futurumbuilding.nl

Nieuwsoverzicht


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB