Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Activeren slapende VvE

Een slapende VvE activeren begint met het bijeenroepen van de bewoners en het beleggen van een ledenvergadering. Een gezonde en actieve VvE is erg belangrijk voor de appartementeigenaren én voor het gebouw! 

Waarom is een actieve VvE zo belangrijk?

In Nederland zijn nog veel slapende VvE's die geactiveerd moeten worden. Het gaat dikwijls om kleine VvE's. Denk hierbij aan woningen met een gedeelde opgang en winkels met bovenwoningen. Maar er zijn ook nog steeds woningcomplexen met aanzienlijke aantallen appartementsrechten zonder het bestaan van een actieve VvE. Het activeren van een VvE wordt steeds meer gestimuleerd door de overheid. Diezelfde overheid zal een actieve VvE langzaam maar zeker gaan verplichten. 

Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies ondersteunt en begeleidt appartementseigenaren bij het activeren van slapende VvE's bij bestaande gebouwen en het opstarten van VvE's bij nieuwbouw.

Hulp nodig bij activeren of opstarten van de VvE? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, vraag een offerte aan of laat ons u terugbellen.


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB