Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Partners

  Wij zijn lid van de Branchevereniging van VvE Beheerders. Het doel van de branchevereniging is om via één kanaal professionalisering en kennisvergroting te bewerkstelligen. Onze organisatie en dienstverlening profiteert hiervan. Daarnaast is er een gedragscode voor aangesloten leden, deze kunt terugvinden op de site van de BVVB.

Wij werken met beheersoftware van Convect. Het is voor ons het ideale middel om goed ons werk te kunnen doen en onze VvE's te beheren. Ook geeft het de mogelijkheid voor onze VvE's om online in te loggen in hun eigen omgeving en dus 24/7 inzage te hebben in de administratie. Het is transparant en werkt zeer efficiënt.

Kostencheck uit Soest is gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van kostenbesparingen. Met name op het gebied van de inkoop van energie werken wij regelmatig samen met Arjan Luijben van Kostencheck. Ze werken op basis van 'no cure no pay' en ontzorgen onze opdrachtgevers geheel bij het overstappen van leverancier en afsluiten van contracten. De besparing wordt duidelijk inzichtelijk gemaakt.

Voorkomen is beter dan genezen! Echter, ondanks dat we er strak bovenop zitten ontkomen we er soms niet aan om een incassobureau in te schakelen. In dit geval kunnen wij en onze VvE's vertrouwen op de professionaliteit en daadkracht van Boiten Luhrs Incasso en gerechtsdeurwaarders. Samen met hen komen wij tot de juiste procedures en een strakke werkwijze.

Wij werken regelmatig samen met Reijinga VvE Advies uit Soest. Tom Reijinga ondersteunt op freelance basis VvE's en beheerders op juridisch en organisatorisch gebied en we maken graag gebruik van zijn kennis en ervaring. Voor ons als bedrijf is het belangrijk dat we kunnen bouwen op een goed en betrouwbaar netwerk van bedrijven en personen waar we van op aan kunnen, Reijinga VvE advies is zo'n partner.


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB