Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Meerjaren onderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan voor de VvE nodig? Wij verzorgen bouwkundig advies, onderhoudsplanningen- en begrotingen voor Verenigingen van Eigenaren en VvE beheer op een professionele manier.

Sinds mei 2008 is iedere VvE wettelijk verplicht een reservefonds te hebben voor het uitvoeren van onderhoud én aantoonbaar in het bezit te zijn van een meerjarenonderhoudsplan (ook wel MJOP, MOP of MJOB genoemd). VvE's kunnen ook door gemeenten worden aangesproken op achterstallig onderhoud en verplicht worden direct onderhoud uit te voeren. Des te meer reden om een meerjarenonderhoudsplan te laten opstellen dus!

Maar vooral geldt het meerjarenonderhoudsplan als basis voor de primaire taak van de VvE: Het instandhouden en onderhouden van het gebouw.

De bouwkundige inspectie en het meerjarenonderhoudsplan worden uitgevoerd door een van onze deskundige en ervaren bouwkundige adviseurs.

Wilt u meer weten over het meerjarenonderhoudsplan, de mogelijkheden en de kosten? Neem contact met ons op, vraag een offerte aan of laat ons u terugbellen.


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB