Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Algemeen

Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies is een familiebedrijf. Een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat en dat staat als een huis.

Wij hebben de ervaring, de kennis en de vaardigheden om professioneel VvE-beheer en -advies te bieden op financieel, administratief, bestuurlijk, juridisch en technisch gebied. Onze ambitie is om samen met onze opdrachtgevers aan een solide langetermijnrelatie te werken. Vanuit Soest beheren wij ongeveer 200 VvE's in onze regio binnen een straal van circa maximaal 30 kilometer.

Wij zijn onze opdrachtgevers van dienst met een aantal kernwaarden. Wij willen persoonlijk, betrokken en bereikbaar  zijn. Verder vinden we dat:

Wat wij niet doen: grootspraak en wollige verhalen. Wij leveren goed VvE-beheer op basis van eerlijke en transparante samenwerking. Daar staan wij voor, dat is zeker.

Wij zijn een betrouwbare en eerlijke partner, onze opdrachtgevers zullen dit bevestigen. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor VvE-Beheerders, dit betekent onder andere dat wij ons gecommitteerd hebben aan de gezamenlijke gedragscode:

Gedragscode BVVB


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB