Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Aankoopservice

Gaat u een appartement kopen? Kies voor een goed advies. Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Er zijn meer zaken waar u rekening mee moet houden, en er zijn meer documenten die u dient te bestuderen.

Bij het kopen van een appartement koopt u namelijk een appartementsrecht, een aandeel in een gemeenschap (VvE) met het exclusieve gebruiksrecht van het betreffende privégedeelte. U wordt lid van de VvE, daar is geen ontkomen aan. Zorg dus dat u weet hoe de VvE er voor staat zodat u een weloverwogen beslissing neemt over het kopen van een appartement. 

Heeft u behoefte aan een advies? Kies dan voor onze aankoopservice voor appartementen. Wij geven inzicht in onder andere de onderstaande vragen:

Om antwoord te geven op deze, en meer, vragen bestuderen wij o.a. splitsingsakte, huishoudelijk reglement, MJOP, notulen, financieel verslag, begroting en eventuele andere documenten die door de verkopende makelaar aan u zijn verstrekt. Daarnaast verrichten we een bouwkundige inspectie en schakelen we een taxateur voor u in om een taxatierapport op te stellen. Wij zullen u voorzien van een goed advies.

Wilt u meer weten over onze aankoopservice? Bel ons gerust op 035-6023113 of laat een bericht achter via de website en wij bellen u terug.


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB