Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Opstart VvE ''Zuyderzee Wonen''

Nieuwsdatum: 15-07-2014

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Gooi & Eemland VvE beheer en advies de opdracht gegund heeft gekregen, van van Wijnen Projectontwikkeling Midden, voor de opstart van de Vereniging van Eigenaren van het Project ''Zuyderzee Wonen'' te Bunschoten-Spakenburg.

Het betreft een nieuwbouwproject in het nieuwe havengebied van Bunschoten-Spakenburg. Onderdeel van het project is een 70-tal appartementen gecombineerd met dijkwoningen, bovenop een parkeerkelder. Voor Fase 1 van dit project zullen wij in Oktober van 2014 het opstarttraject van de Vereniging van Eigenaren verzorgen.

De activiteiten bestaan o.a. uit het opstellen van een exploitatiebegroting, opstellen van een huishoudelijk reglement, opleveringskeuring van de gemeenschappelijke ruimten en het organiseren van de eerste Algemene Ledenvergadering. Daarnaast zullen we de bewoners gaan informeren over het wonen in een Vereniging van Eigenaren en formeren van bestuur en commissie(s).

Het VvE beheertraject voor dit project is een kroon op ons werk, een mooie en inspirerende uitdaging. We hebben er erg veel zin in!

Nieuwsoverzicht


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB