Gooi & Eemland - VvE Beheer en Advies

Heilijgers en Gooi & Eemland VvE Beheer slaan handen ineen

Nieuwsdatum: 19-12-2014

VvE Beheer is maatwerk. Maar dat niet alleen, er moet ook een goed gevoel zijn, een klik tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Des te meer is het bijzonder dat 3 partijen in elkaar het vertrouwen uitspreken en een samenwerking aangaan. We zijn er trots op dat we samen met Heilijgers Bouw het beheer gaan verzorgen voor VvE 't Langegrachthuys. Een complex op de hoek van de Langestraat / Langegracht met 24 appartementen en 3 winkels op de begane grond.

De VvE heeft jarenlang zelfstandig geopereerd in samenwerking met Heilijgers. Het bestuur is op een punt belandt dat men graag behalve op het technische vlak ook ontzorgt wil worden op het gebied van secretarieel, administratief en financieel beheer. Het technisch beheer wordt ingevuld door de bouwservice van Heilijgers vastgoedbeheer. Heilijgers Bouwbedrijf heeft een jarenlange historie met dit appartementencomplex en wat goed is daar moet je niets aan willen veranderen.

En zo komt een mooie samenwerking tot stand tussen Heilijgers, VvE 't Langegrachthuys en Gooi & Eemland VvE Beheer. Iets waar alle betrokken partijen trots op mogen zijn!

www.langegracht.nl

Nieuwsoverzicht


Contact Industrieweg 25 E
3762 EG Soest
SBB BVVB